Market Cap
24h Vol
5000
Cryptocurrencies
45.95%
Bitcoin Share
2023-01-11 13:50:24

MXC BORSASI & Coinparam.com Etkinliğinde İLK KAYIT ÖDÜLÜ 10$ VE 100 BTC YARIŞMASI VADELİ İŞLEMLER'DE SİZİ BEKLİYOR !

- MXC VE COİNPARAM.COM  ETKİNLİĞİNDE İLK KAYIT BONUSU 10$ 

 

Mxc borsası ve coinparam.com özel etkinliğinde ilk kayıt bonusu 10$ alıcaktır.

Özel etkinliğe katılanlar ayrıca coinparam.com'a 10 Bin dolarlık Özel etkinliğinede katılmış olmuş olucak.

 -Mxc borsasına kayıt ol, KYC doğrula 10$ Hemen al !

Mxc borsasına Kyc doğrulayan herkes 10$ almaya hak kazanıcaktır.

Nasıl kyc yaparım ? Ana sayfa kullanıcı bölümünde kimlik doğrulama merkezine git !

1-E-POSTA DOĞRULA

2-Uygulamanın sol üst tarafından 🙎🏻‍♂️ kyc doğrulama kimlik önlü arkalı çektikten sonra hesabınız onaylancaktır.

 

Etkinlik ayrıntıları aşağıdaki gibidir:
 
Katılım Koşulları: Bu etkinliğe sadece Türk kullanıcılar katılım sağlayabilecektir.
 
 
Etkinlik döneminde MEXC'de hesap açan ve KYC doğrulamasını tamamlayan kullanıcılar 10 USDT Vadeli İşlem bonusu almaya hak kazanırlar.
 Ek Görev bonusları kayıt olduktan sonra yapabilirsiniz.
 
Etkinlik 2: Arkadaşlarınızı Vadeli İşlem Yapmaya Davet Edin, Arkadaşınızın Vadeli İşlem Hacmi 5000 USDT'ye Ulaşırsa, İki Taraf da 5 MX Ödül Kazanır
 
Yeni bir kullanıcı davet bağlantısı üzerinden hesap açtığında ve davet edilen kullanıcının vadeli işlem hacmi en az 5.000 USDT’ye ulaştığında her iki taraf da ödül almaya hak kazanacaktır. Hem davet eden hem de davet edilen kullanıcı 5 MX ödül kazanacaktır. (Davet Eden Kullanıcı, en fazla 250 MX ödül alabilir)
 
Hüküm ve Koşullar
  1. Etkinlik 1 ve Etkinlik 2 ödülleri aynı anda alınabilir.
  2. Ödüller, etkinliğin bitiminden sonra 7 iş günü içinde kullanıcılara gönderilecektir.
  3. MEXC, sahte hacim yaratma, yasa dışı toplu kayıtlı hesaplar ve kendi kendine işlem yapma veya piyasa manipülasyonu nitelikleri gösteren kullanıcıları diskalifiye etme yetkisine sahiptir.
  4. MEXC, etkinlik hakkındaki son kararı verme yetkisine sahiptir. Sorularınız için lütfen MEXC müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

-Vadeli işlemlerde işlem yap 100 BTC Yarışması ödülüne hak kazan

Mxc Borsası büyük bir etkinlik 100 btc ödülünü Vadeli işlemlerde Trade eden kullanıcalara dağıtıcaktır. 

 

 

https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=mexc-COINPARAM

 

 

-Vadeli İşlemlerde işlem yapın ve günlük 15.000 USDT'ye kadar bonusu paylaşın!
Uygunluk: Alt hesaplar, bu etkinliğe bağımsız hesaplar olarak katılmak için kullanılamaz. Piyasa yapıcılar ve kurumsal kullanıcılar da bu etkinliğe katılamazlar. Diğer Futures kullanıcıları bu etkinliğe kayıt olmadan katılabilir.
Etkinlik İçeriği: Etkinlik sırasında, günlük PNL sıralamasına göre, ilk 100 kullanıcı bonus havuzunu paylaşacak (Günlük vadeli işlem hacmi ≥ 60.000USDT). Bonus günlük olarak dağıtılacaktır.
Etkinlik Ödülü:
Diğer Tüccarlarla rekabet edin — En İyi Tüccarlarımızdan biri olun! En iyi kullanıcı 1.800USDT'ye kadar bonus alacak. Etkinlik sırasında, her kullanıcıyı günlük olarak PNL'ye göre sıralayacağız. Ödüller şu şekilde dağıtılır:

 

Most Read News

Related News

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.